//Wil je een natuursteen die 100% vlekbestendig is?

Wil je een natuursteen die 100% vlekbestendig is?

Potier Stone is een toponderneming op het gebied van natuursteenverwerking. In hun labo hebben ze de nieuwe XQUISE oppervlakte-afwerking ontwikkeld. In combinatie met de QTOP® Protect & Clean producten waarborgt dit een optimale onderhoudsvriendelijkheid. Toepassingen in natuursteen in de keuken, eetkamer of badkamer zijn hierdoor voor 100% vlekbestendig.

Met XQUISE haalt Potier Stone een wereldprimeur in huis. Het is het enige natuursteenverwerkend bedrijf dat voor marmer een onderhoudsgarantie biedt. Voor alle keukenprinsen en -prinsessen is dit fantastisch goed nieuws. Eindelijk de enige sluitende oplossing voor het gebruik van marmer als werkblad in de keuken. De schrik voor vlekken op uw brandschoon marmerblad behoort dankzij XQUISE tot het verleden.

Potier Stone, Vliegplein 64, 9991 Maldegem
info@potierstone.be I + 32 (0)50 71 91 91
www.potierstone.be

Foto: Studio52

Door |2019-03-16T11:23:08+00:00november 18th, 2017|Onderhoud|Reacties uitgeschakeld voor Wil je een natuursteen die 100% vlekbestendig is?

About the Author: