Sphere2019-08-28T11:50:58+00:00

“Believe in Magic”

Sen’Sequoia werkt ook voor film en televisie als setdresser en rekwisiteur. Sfeer scheppen, daar gaat het om: opnames maken in een vervallen pakhuis dat later op het witte doek de sfeer van een swingende sixties nachtclub uitstraalt, een gezellig kerstdiner in de Canadese bergen nabootsen terwijl de opnames gebeuren op een warme zomeravond in een Vlaamse gemeente. Een setdresser zorgt letterlijk voor de ‘aankleding’ van de set volgens het script of het thema van de film, serie of televisieprogramma.

Wil jij graag een bepaalde SPHERE creëren op jouw huwelijksfeest, lentefeest, verjaardagsfeest, bijeenkomst, … dan helpen wij jou ook daar graag mee verder! Samen kunnen we op zoek naar de juiste setting voor jouw feest. We bekijken de geschikte locatie en werken alles uit tot in het kleinste detail.

Wij werken samen met verschillende partners die ons kunnen voorzien van alle ingrediënten voor jouw feest. Voor alle dranken, aangepaste glazen, koelkasten, statafels, schragen, banken, stoelen, een toog, een spantent, led-lichtsnoeren,… schakel ik met plezier mijn echtgenoot Kris Swinnens van drankenhandel Swinnens in.

Twee echte Marokkaanse tenten van elk 7×14 meter staan eveneens te uwer beschikking mocht u bv een avond organiseren in het thema van Duizend-en-een-nacht. De constructies van deze tenten zijn zo aangepast dat ze, indien gewenst, met elkaar verbonden kunnen worden.